2020-05-20

Vad händer i höst? Första juni kommer närmare besked

Vi förstår att många – både nuvarande studenter och ni som sökt utbildning till hösten – undrar hur höstterminen kommer att se ut. Den 1 juni ger Södertörns högskola närmare besked.

Våren 2020 har präglats av ovisshet och väntan på olika besked. Nu närmar vi oss vårterminens slut och självklart undrar vi alla hur hösten kommer att se ut. Kan du som studerar nu komma tillbaka till campus? Hur kommer terminsstarten gå till? Vad ska du som ny student göra och tänka på?

Högskolans ledning har hela tiden följt regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att bidra till att minska smittspridningen i samhället. För att kunna planera för höstens undervisning och kunna ge dig som student ett så bra välkomnande som möjligt kommer Södertörns högskola den 1 juni ge besked här på sh.se/student om hur starten och första delen av höstterminen kommer att se ut.

Vi ser fram emot att ta emot såväl gamla som nya studenter i höst och ge dig bästa möjliga studiestart, oavsett om undervisningen sker på campus eller på distans.

2020-05-25