2019-08-29

Receptionen flyttar in hos MedieCenter

Nytt för denna termin är att receptionen har flyttat in i MedieCenters lokaler.

Som du säkert har märkt sker det en hel del ombyggnationer på högskolan. Nu ska vi bygga om vid receptionen och därför har den nu flyttat in i MedieCenters lokaler.

Du kommer kunna få hjälp med samma saker som tidigare, parkeringsplats, SH-kort och så vidare. Det enda undantaget är under vecka 36 och 37 då SH-korten lämnas ut på plan 6 vid trapphus 3 istället.

Just nu håller högskolan på och bygger ett infocenter och det medför vissa förändringar runt om på högskolan. Infocenter ska ge dig som student bättre stöd och service. Det ska helt enkelt bli enklare för dig att få kontakt med olika funktioner på högskolan och få den hjälp du behöver snabbare. Infocentret planeras att öppna vårterminen 2020.

Vill du läsa mer om det här området:

2019-08-29