2019-09-16

Anmälan öppen – nu kan du söka program och kurser till vårterminen!

Vill du plugga i vår? Vi har gjort det enklare för dig att hitta rätt utbildning. Du kan också chatta med oss om du har några frågor kring våra utbildningar eller hur det är att plugga på högskola.

I vår startar bland annat programmen Medier, engelska och globaliseringlänk till annan webbplats, Socionomprogrammet med storstadsprofillänk till annan webbplats eller Retorikkonsultprogrammet med inriktning mot politisk kommunikation och hållbar utvecklinglänk till annan webbplats. Det är också många kurser som drar igång, till exempel Historia A, forntid till 1800-tallänk till annan webbplats, Kultur, religion och hälsalänk till annan webbplats eller Handelsrättslig översiktskurslänk till annan webbplats.

På Södertörns högskola kan du enkelt hitta det program eller de kurser du är intresserad av. Du kan söka utifrån ditt intresseområde eller söka fritt utifrån ett ämne eller en yrkestitel.

Vad vill du studera?länk till annan webbplats

Vår utbildningsguide hjälper dig som är osäker på hur högskolestudier fungerar. Där kan du hitta tips och råd om hur du kan få stöd och hjälp, både i samband med ansökan och som student på högskolan.

Utbildningsguidelänk till annan webbplats

Vet du inte vad du vill studera, men brinner för att förändra världen? På Södertörns högskola har vi kopplat ihop våra utbildningar med ett eller flera av FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling. Välj ett mål som engagerar dig så visar vi program och kurser som kan ge dig verktyg att arbeta med just den frågan.

Jag vill något annat

Har du allmänna frågor om högskolans utbildningar? Studentservice kan hjälpa dig hitta information samt svara på enklare antagningsfrågor.

Du kontaktar dem enklast via mejl eller telefon på studentservice@sh.se och 08-608 32 00

Du söker program och kurser via antagning.se.länk till annan webbplats Sista anmälningsdag är den 15 oktober! Varmt välkommen att söka till oss på Södertörns högskola!

2019-09-16